•  

semeini_tarjestva_400Фотография на семейни тържества

Може би голяма част от хората разчитат на своят компактен цифров фотоапарат да заснемат своето собствено тържество или пък се доверяват  на свои приятели, които  разполагат с огледално рефлексни цифрови фотоапарати да извършат професионално фотозаснемане на техният семеен празник.

Често обаче когато видят резултата на монитора или на фотохартия  вероятността да настъпи разочарование  е голяма поради няколко причини. 

Много често кадрите изглеждат плоски поради използването на вградената светкавица на фотоапарата с автоматични настройки, или пък фона се залепва за обекта на заснемане поради малкият геометричен размер на матрицата, вградена в компактните фотоапарати.

Поради малката матричка и тъмният обектив вградени в тях, също много по-трудно се постига дефокус на задният план при снимането на портрети. 

За да се получат добри резултати е необходимо да се използва подходяща професионална фототехника, която от своя страна не е финансово достъпна за всеки. 

За да спестите пари и нерви в повечето случаи е по-удобно да си наемете професионален фотограф, който има опит във фотозаснемане на семейни тържества. В същото време вие ще можете да се насладите изцяло на Вашия празник.

Точно това Ви предлагам да направя за Вас!

Фотозаснемане на семейни тържества, юбилеи, кръщенета, годежи и рождени дни на изгодни цени.Достатъчно е да ми заявите своето конкретно желание за фотозаснемане на вашето семейно тържество.

Поради разнообразието и спецификата на всеки ангажимент, цените се определят след запитване.
 

Примерни цени:

  • Детски рожден ден (до 2 часа) - 100лв
  • Юбилей                  (до 4 часа) - 180лв    или по договаряне

Крайният продукт, който получавате са всички подходящи снимки  с базова обработка записани  на DVD(2 комплекта) без ограничение в броят им.

  • Изработка на музикално слайд шоу с подбрани кадри.
  •