Сватбена фотографияsvatbi_400

Сватбената фотография надхвърля границите на обичайният фото репортаж.

Това е една много отговорна работа, чрез която младото семейство разчитa да си осигури траен спомен от вълнуващите моменти от своята сватба, запечатани на уникални сватбени снимки.

Това, което мога да направя за вас е да заснема емоциите и специалните моменти на сватбеното тържество, както и да направя групови сватбени  снимки на младоженците с техните близки и гости с отлично качество. 

Желателно е при договарянето преди сватбеното тържество младоженците да изкажат своите специфични желания относно визията, която искат да има техният албум от сватбени снимки и да обсъдим по-важните детайли от организацията на сватбеният ден. Снимките от портретната фото сесия са едни от най-интересните и е много важно с помоща на младоженците предварително да изберем хубаво място , където да направим сватбена портретна фотосесия.

Промоции

Всички потвърдени заявки за ОСНОВЕН ПАКЕТ фотозаснемане на сватби до 31.07.2017г. са на промоционална цена - 330лв.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Промоционална цена:  330лв

Основен пакет   - 480лв    или по договаряне

Включва фотозаснемане на цялото сватбено тържество и портретна сватбена фотосесия на младоженците и кумувете . Обикновено времевите граници за заснемане на сватбеното тържество се вместват в рамките на 10-12 часа, като снимачната фотографската работа започва с подготовката на булката, до ритуалното разрязване на тортата, като през цялото време правя неограничен брой кадри.

Крайният продукт, който получавате са всички подходящи снимки (над 1500бр)  с базова обработка (контраст, яркост, изостряне, бял баланс, наситеност на изображенията) записани  на DVD (2 комплекта).

  • Изработка на музикално слайд шоу с подбрани кадри.
  • 30бр. снимки с формат 10/15

Допълнители услуги, които надграждат основният пакет са:

  • Изработка на фотокнига с размер и вид по желание на клиента.
  • Предсватбена фотосесия или следсватбена фотосесия.
  • Отпечатване на хартия на избрани кадри със съответния размер и поставени в албум.

Икономичен пакет -  с цена по споразумение

За ангажименти извън София не се заплаща допълнително транспорт.