Фотография

Фотозаснемане на абитуриентски баловеabiturientski_balove_400

Няма съмнение, че абитуриентския бал е едно от най-силните емоционални преживявания на финала на едно дълго учене с цел опознаване на заобикалящият ни свят.

Дошъл е момента да погледнем на свeта по по-различен начин.

Емоционалният изблик по време на абитуриентският празник е един от поредните опити на порастналите младежи да проверят границите на способностите си да се забавляват.

Но за да останат спомените живи е  необходимо да бъдат запечетани от опитен фотограф, който да улови духът на тържеството и представи по най-добрият начин заснеманият обект.

Абитуриентският тоалет е не само една красива рокля или костюм, той е и едно послание към околните. Поради това, умело направената портретна фотосесия ще остави един вечен спомен, зареден с цялата палитра от красота и емоция на вашият бал.

Персоналният ангажимент за фотозаснемане на абитуриентски бал може да   включва фотозаснемане на цялото тържество или избрани части от него.

 

Промоция:

Всички потвърдени заявки до 31.03.2017г. за фотозаснемане на абитуриентси бал за 2017г. ОСНОВЕН ПАКЕТ са на промоционална цена 

Промоционална цени: 180лв

Основен пакет - 200лв    или по договаряне

Фотографската работа започва от подготовката на абитуриента, портретна фотосесия на открито (избора на място се уточнява предварително), групови снимки с родители и гости, фото репортаж на тържеството с родителите, заснемане на придвижването с автомобили, снимки в училището с учители и съученици и приключва с влизането на абитуриента в предварително разервираното заведение. Крайният продукт, който получавате е:

  • всички подходящи снимки с базова обработка записани  на DVD (2 комплекта) без ограничение в броят им;
  • изработка на музикално слайд шоу с подбрани кадри.

Допълнители услуги, които надграждат основният пакет са:

  • Изработка на фотокнига с размер и вид по желание на клиента.
  • Отпечатване на хартия на избрани кадри със съответния размер и поставени във фотоалбум.

Икономичен пакет -  с цена по споразумение

  • Включва фотозаснемане на избрани моменти от подготовката на абитуриента и същинското тържество.

 Възможен  е и групов ангажимент за фотозаснемане на абитуриентски бал като всички подробности се уговарят предварително, а цената е по споразумение след запитване.